POZNATO KO JE PREKREČIO MURAL RATKA MLADIĆA: Zid u Njegoševoj ulici ponovo bez grafita

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 10:04

POZNATO KO JE PREKREČIO MURAL RATKA MLADIĆA: Zid u Njegoševoj ulici ponovo bez grafita

Stanari stambene zgrade na kojoj se nalazi grafit tražili su pomoć u njegovom uklanjanju

Mural Ratku Mladiću u Njegoševoj ulici u Beogradu prekrečen je po 3. put, a o svemu se oglasila Opština Vračar na čijoj se teritoriji nalazi zgrada na kojoj je nacrtan grafit.

Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske opštine Vračar navelo je danas da je rešenje za uklanjanje slikovnog grafita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa prednjeg dela zajedničke fasade ovog objekta doneto 20. septembra.

Kako se navodi u saopštenju, tako je u skladu sa Odlukom o komunalnom redu naloženo stanarima stambenih zajednica u Njegoševoj broj 38 i 38b da uklone grafit.

Postupak je sproveden, kaže se u saopštenju, i na osnovu prijava novinara Antonele Rihe, Naima Lea Beširija iz Institut za evropske poslove, Tamare Tripić iz Mreže za demokratski dijalog.

, pa su u uklanjanju grafita preduzeli mere na njegovom uklanjanju, stoji u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.