PORODICA MLADIĆ PRETI SRBIJI TUŽBOM U STRAZBURU?

Izvor: Kurir, 22.Maj.2011, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA MLADIĆ PRETI SRBIJI TUŽBOM U STRAZBURU?

BEOGRAD - Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za sutra je zakazano suđenje državi Srbiji po tužbi Bosiljke i Darka Mladića, koji traže da im se vrati 14.500 evra oduzetih prilikom jednom od pretresa kuće generala Ratka Mladića. Njihov advokat Miloš Šaljić kaže da su se obraćali državi kako bi porodici bio vraćen novac, ali da razmišljaju o tužbi Sudu pravde u Strazburu.

BEOGRAD - Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za sutra je zakazano suđenje državi Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po tužbi Bosiljke i Darka Mladića, koji traže da im se vrati 14.500 evra oduzetih prilikom jednom od pretresa kuće generala Ratka Mladića.

Njihov advokat Miloš Šaljić kaže da su se obraćali državi kako bi porodici bio vraćen novac, ali da razmišljaju o tužbi Sudu pravde u Strazburu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.