Nema novih informacija

Izvor: Kurir, Fonet, 10.Dec.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema novih informacija

BEČ - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je juče u Beču da Vlada Srbije ne želi da stavi tačku na saradnju sa Haškim sudom, ali da nema novih informacija o tome gde se nalaze bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić i nekadašnji predsednik RSK Goran Hadžić, koji su optuženi za ratne zločine. Dačić je rekao da Srbija pokazuje da je opredeljena za punu saradnju sa Tribunalom, ali da niko ne može kazati kada će saradnja biti okončana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Organizovani kriminal ne zna za granice

Izvor: RTS, 09.Dec.2008, 19:37

Policijska saradnja u borbi protiv organizovanog kriminala važna za čitav region bivše Jugoslavije jer taj negativan fenomen može da ugrozi sve države, ocenio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić. ..Bivše jugoslovenske republike imaju različite političke stavove, uz državne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.