Navijači Pazara teraju novog golmana, Supić nepoželjan zbog podrške Mladiću

Izvor: Blic, 23.Avg.2013, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Pazara teraju novog golmana, Supić nepoželjan zbog podrške Mladiću

Činilo se da je Novi Pazar dobio veliko pojačanje kada je ove nedelje u klub stigao doskorašnji golman Vojvodine Nemanja Supić, ali se onda digla velika bura među navijačima, koji čuvaru mreže ne žele da oproste što je svojevremeno podržao haškog optuženika Ratka Mladića.

Nemanja Supić je, naime, pre skoro godinu dana, kada je Haški tribunal izrekao oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, na svojoj Fejsbuk stranici objavio sledeće:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci, a ovi drugi nevinašcad. Idrži Ratko!", napisao je tada Supić, objavivši i fotografiju Ratka Mladića.

Dolazak ovog golmana u Novi Pazar uzrokovao je veliko nezadovoljstvo tamošnjih navijača, pa je, kako prenosi "Sportski žurnal", u četrtak ujutru, na južnom zidu Gradskog stadiona osvanula poruka: "Supiću, shvati, na gol našeg kluba nećeš stati".

Parola je stajala samo dva sata, a onda su je radnici Gradskog stadiona u Novom Pazaru prekrečili. Popodnevni trening trebalo je da bude zatvorenog tipa, ali je oko 200 ljudi provalilo ogradu i došlo na tribine. Sujpić je sa 20-ak minuta zakašnjenja ušao na teren, a njegov rad sa novim saigračima pratili su tek poneki zvižduk i uzvik negodovanja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.