Mladić posetio ćerkin grob

Izvor: TvojPortal.com, 31.Maj.2011, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić posetio ćerkin grob

31. 05. 2011.  | Vestionline
Haški optuženik Ratko Mladić posetio je jutros grob svoje ćerke, u pratnji velikog obezbeđenja, posle čega je vraćen u pritvorsku jeidnicu specijalnog suda, izjavio je zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić.


Vekarić je podsetio da su se tužilaštvo i sud saglasili s Mladićevom molbom i da su nadležne službe procenile bezbednost te akcije i sprovele je u ranim jutarnjim časovima.

Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << se usaglasilo sa Mladićevom molbom: Vladimir Vukčević
Mladićeva ćerka tragično je nastradala 1994. godine, a on je prvog dana posle hapšenja izrazio želju da poseti njen grob.
Prethodno je javljeno da je u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu, u kojoj se nalazi Mladić, jutros u 6,20 ušla kolona policijskih i specijalnih vozila, kao i ambulantna kola.
opširnije možete pročitati na ovom linku

posetaratko mladiććerkin grob

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.