Mladić ide na ćerkin grob? (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 28.Maj.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ide na ćerkin grob? (FOTO, VIDEO)

Ratko Mladić apelovao je danas na javnost da ne izaziva nerede zbog njegovog hapšenja i da ne dođe do krvoprolića na ulicama. Tadić poriče da je hapšenje Mladića trgovina sa EU. Tužilaštvo za ratne žločine i istražni sudija složni da izađu u susret Mladićevoj molbi da poseti grob svoje ćerke. Potpredsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić Dejanović posetila je danas Ratka Mladića u svojstvu lekara. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Đukić-Dejanović: Pregledala sam Mladića

Potpredsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić Dejanović posetila je danas Ratka Mladića u svojstvu lekara. Mladić je ranije danas zatražio da ga, pored ostalih lekara, pregleda predsednica parlamenta.

Opširnije OVDE

Tužilaštvo i sud saglasni da Mladić poseti ćerkin grob

Tužilaštvo za ratne žločine i istražni sudija složni da izađu u susret Mladićevoj molbi da poseti grob svoje ćerke. Odluka o tome biće doneta zavisno od procene bezbednosnog rizika.

Opširnije OVDE

Prelević: Neki bi da ispolitizuju hapšenje Mladića

Advokat Božo Prelević izjavio da je hapšenje Ratka Mladića nesporan uspeh vlasti i da su najavljeni protesti samo pokušaj nekolicine da ispolitizuju ceo slučaj. Prelević je podsetio da je posle Srebrenice Bratunac najveće stratište u Bosni, a da niko nije osumnjičen za taj zločin.

Opširnije OVDE

Tadić: Hapšenje Mladića nije trgovina!

Tadić poriče da je hapšenje Mladića trgovina sa EU i odbacuje tvrdnje da je namešteno da se podudari sa posetom evropskih zvaničnika. U pitanju je prava koincidencija!

Opširnije OVDE

Darko Mladić: Tražićemo psihičko veštačenje

Darko Mladić je najavio danas da će u ponedeljak od suda tražiti da naloži veštačenje zdravstvenog i psihičkog stanja njegovog oca Ratka Mladića, ocenjujući da on trenutno nije sposoban da bude procesuiran.

Opširnije OVDE

Mladić ne želi da se prave neredi po ulicama zbog njega!

Miloš Šaljić je danas ispred Specijalnog suda preneo poruku Ratka Mladića da on apeluje na narod da ne pravi nerede po ulicama povodom njegovog hapšenja. U lošem zdravstvenom stanju je i želi da ga pregleda Slavica Djukić Dejanović.

Opširnije OVDE

Vikiliks: Vlasti u Srbiji od 2006. znale gde je Ratko Mladić

Na internet sajtu Vikiliks objavljeni transkripti koji pokazuju da su vlasti u Srbiji znale od 2006. godine gde se skrivaju Ratko Mladić i Goran Hadžić. Takvu politiku podržavao tadašnji premijer Vojislav Koštunica.

OpširnijeOVDE



Ljajić: Datum i vreme izručenja neće biti saopšteni


Datum i vreme izručenja Ratka Mladića u Haški tribunal neće biti saopšteni zbog rizika, izjavio je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Opširnije OVDE

Tadić: Uhapsićemo i Hadžića!

Predsednik Srbije Boris Tadić izrazio je uverenje da će Srbija, posle Ratka Mladića, uhapsiti i poslednjeg haškog begunca na slobodi Gorana Hadžića i da će, paralalelno s tom akcijom, biti pojačana borba protiv organizovanog kriminala.

Opširnije OVDE

Tadić: Istražićemo ko je sve pomagao Mladiću

"U narednih nekoliko dana imaćemo kompletiranu sliku onoga što se dešavalo u poslednje dve i po godine, šta više, u poslednjih 16 godina..." - izjavio je predsednik države Boris Tadić.

Opširnije OVDE

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.