Izvor: B92, 28.Maj.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić će obići grob svoje ćerke?

Tužilaštvo za ratne žločine i istražni sudija načelno su se saglasili sa molbom Ratka Mladića da poseti grob svoje ćerke. Iako su i sud i tužilaštvo složni da Mladićevoj molbi izađu u susret, to je malo verovatno jer je za to potrebno veliko obezbeđenje, dodaju iz suda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić teško do groba kćerke

Izvor: Mondo, 28.Maj.2011

Tužilaštvo za ratne zločine i istražni sudija načelno su se saglasili sa molbom Ratka Mladića da poseti grob svoje kćerke, ako odobre bezbednosne službe "što je malo verovatno".

Nastavak na Mondo...

Mladiću odobrena molba da poseti ćerkin grob

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Maj.2011

Tužilaštvo za ratne žločine i istražni sudija načelno su se saglasili sa molbom Ratka Mladića da poseti grob svoje ćerke, ali konačna odluka o tome biće doneta zavisno od procene bezbednosnog rizika koju će dati nadležne službe, rečeno je danas Tanjugu u

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Tužilaštvo i sud saglasni da Mladić poseti ćerkin grob

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2011

Tužilaštvo za ratne žločine i istražni sudija načelno su se saglasili sa molbom Ratka Mladića da poseti grob svoje ćerke, ali konačna odluka o tome biće doneta zavisno od procene bezbednosnog rizika koju će dati nadležne službe, rečeno je u Specijalnom sudu, a prenose beogradski mediji...Iako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.