MLADIĆ SE NIKAD NEĆE PREDATI!

Izvor: Press, 06.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ SE NIKAD NEĆE PREDATI!

Siguran sam da se nikada neće predati, da je hteo, već bi to uradio. Ako mu priđu blizu, živ im neće pasti u ruke. Znam ga dobro, siguran sam da će se pre ubiti!

Goran Mladić, bratanac generala Ratka Mladića, u ekskluzivnom intervjuu za Press kaže da se njegov stric, najtraženiji haški begunac, nikada neće dobrovoljno predati! Mladić napominje da ne zna gde se Ratko Mladić sada nalazi, ali ne isključuje mogućnos...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić: Ratko se neće predati!

Izvor: Mondo, 07.Avg.2008, 13:37

'Siguran sam da se nikada neće predati, jer da je hteo, već bi to uradio. A ako mu i priđu blizu, živ im neće pasti u ruke!' - uveren bratanac. Beogradski list spekuliše o odlasku Mladića u Hag do kraja avgusta.

Nastavak na Mondo...

Goran Mladić: Ratko se neće predati

Izvor: Kurir, 07.Avg.2008

BEOGRAD, 07. avgust 2008. (FoNet) - Goran Mladić, bratanac haškog optuženika, rekao je da porodica nema nikakvih informacija o skrivanju Ratka Mladića, ali je uverena da se on nikada neće dobrovoljno predati. "Porodica nema nikakvih informacija o njegovom skrivanju, ali skoro smo sigurni da on uopšte...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.