Kad je Srbiji svejedno, tražićemo pomoć od Srpske

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kad je Srbiji svejedno, tražićemo pomoć od Srpske"

Odbrana generala Ratka Mladića obratiće se Republici Srpskoj ako vlasti u Srbiji uskoro ne odluče o formiranju lekarske komisije koja bi pregledala nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske, rekao je glavni Mladićev advokat Branko Lukić.

"Naša sledeća opcija jeste da se obratimo Srpskoj. U naše lekare general ima poverenje, a mene kao advokata ne interesuje da li je u komisiji Rus ili Kinez, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smatram da bi svaki lekar trebalo da obavi svoju dužnost kako treba, da bi dao objektivan nalaz", rekao je Lukić za "Fokus".

Prema njegovim rečima, odbranu samo interesuje da se objektivno proceni Mladićevo zdravlje i da se kaže od čega boluje i na koji način da se leči, kao i da li je sposoban da prati suđenje. Lukić je ponovio da se general oseća loše i da on i njegov tim traže da se osnuje lekarska komisija.

"General ne priznaje ni sebi ni drugima da je u lošem stanju. On hoće da se bori", rekao je na kraju Lukić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.