Izvor : Mladić ne boluje od tumora limfnih žlezda

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvor : Mladić ne boluje od tumora limfnih žlezda

HAG - Optuženi Ratko Mladić ne boluje od tumora limfnih žlezda, kako je tvrdio njegov beogradski advokat Miloš Šaljić, rekao je danas Beti izvor u Hagu.

Izvor blizak Tribunalu precizirao je da je Mladić, odmah pošto je pristigao u sudski pritvor u Sheveningenu, podvrgnut lekarskim pregledima, delimično i u zatvorskoj bolnici.

"Te pretrage su pokazale da Mladić ne boluje od tumora limfnih žlezda", naglasio je izvor.

Mladićev beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << advokat Šaljić tvrdio je da, po medicinskoj dokumentaciji koju poseduje, Mladić boluje od teškog oblika raka limfnih žlezda.

Po Šaljićevoj tvrdnji, polovinom 2009. godine, Mladić je operisan, a zatim podvrgnut hemoterapiji u jednoj bolnici u Beogradu.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić biće u 10 sati prvi put izveden pred sudiju Haškog tribunala, kako bi se izjasnio o krivici po tačkama optužnice koja ga tereti za genocid i zločine protiv čovečnosti nad nesrbima u BiH, 1992-95.

Povezane vesti: Eštonova: Hapšenje Mladića stvara prostor za dijalog Ratko Mladić se neće izjasniti o krivici Mladić u ćeliji od 15 kvadrata Šutanovac: Mladić nije bio na VMA Advokat Aleksić: Mladićevo zdravstveno stanje zapušteno
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.