Fudbaleri novosadskog FK Kabel u majicama s Ratkom Mladićem

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri novosadskog FK Kabel u majicama s Ratkom Mladićem

Igrači nižerazrednog novosadskog Fudbalskog kluba "Kabel" danas su na teren izašli obučeni u majice sa likom bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, koji je pred Haškim tribunalom prvostepeno osuđen na doživotnu robiju.

Igrači "Kabela" su u tim majicama izašli na teren u meču protiv "Slavije", u kojoj su pobedili sa 2:0.

Reč je o utakmici Vojvođanske lige, Novosadsko-sremskog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << okruga.

Stadion Kabela nalazi se u blizini novosadskog kupališta Štrand na Dunavu, u naselju Liman.

Danas su u Beogradu i navijači Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" na utakmici protiv "Čukaričkog" na Banovom brdu skandirali Ratku Mladiću.

Haški tribunal je 22. novembra prvostepeno osudio bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, generala Ratka Mladića, na doživotnu zatvorsku kaznu zbog genocida u Srebrenici i zločina protiv čovečnosti nad Bošnjacima i Hrvatima tokom rata u BiH.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrači "Kabela" na teren izašli u majicama sa likom Ratka Mladića

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2017

Igrači FK "Kabel" danas su na teren izašli obučeni u majice sa likom bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske Ratka Mladića, koji je pred Haškim tribunalom prvostepeno osuđen na doživotnu robiju...Igrači "Kabela" su u tim majicama izašli na teren u meču protiv "Slavije", u kojoj su pobedili...

Nastavak na Radio 021...

U Kabelu ne znaju ko je igračima dao majice sa likom Mladića, LSV traži oštru kaznu

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2017, 15:13

Uprava FK Kabel, čiji su igrači na jučerašnjoj utakmici nosili majice sa likom Ratka Mladića, nije znala unapred za ovaj potez prvotimaca, kaže za 021.rs sportski direktor kluba Milan Živković..."Niko u klubu nije znao za tu njihovu akciju. Da li je to neko od navijača ili njihovih prijatelja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.