Dunja Ilić: Čika Ratko je sjajan i skroman čovek

Izvor: S media, 22.Jun.2011, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Ilić: Čika Ratko je sjajan i skroman čovek

Iako se mnogi "zentaju" od imena Ratko Mladić, pevačica Dunja Ilić, ima samo reči hvale za njega. Ona je pevačica koja je pažnju na sebe privukla skandaloznim i pomalo bizarnim tekstovima pesama i spotovima koji su uvek agresivni. S drugim albumom, rešila je da "spusti lopti" jer je izgleda uplovila u mirniju luku.

Pevačica Dunja Ilić ima samo lepe reči za Ratka Mladića. Naime, on je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vreme živeo u kući kraj njene, a za Alo je ispričala kako je izgledalo odrastanje uz čoveka s poternice i aktuelnog haškog optuženika.

- Sredinom devedesetih godina u ulici Blagoja Parovića na Banovom brdu moja porodica je živela tik uz kuću Mladićevih. Čika Ratka pamtim kao sjajnog i veoma skromnog čoveka, koji je iznad svega voleo dve stvari - svoju porodicu i životinje! Sećam se da mi je jednom prilikom poklonio belog mačka, kome sam na njegov predlog dala ime Čarli. Slažem se da svako treba da odgovara za svoje postupke, ali... Svaka zemlja ima nekog Ratka koji je branio svoj narod. Naš je u Hagu, a neki drugi koji su se na surov ili čak suroviji način borili za svoje sada su premijeri polupriznatih država.

Pevačica je rekla kako pamti puno stvari vezano za Mladića. Prisetila se dana kada je vozilo Hitne pomoći stalo ispred njihove kuće kada je Mladićeva ćerka Ana nastradala, i smatra da samo neko ko je nije poznavao može da tvrdi da se ubila. Nažalost, Ratkove ćerke se seća kroz maglu, ali je Dunjina porodica o njoj uvek imala samo reči hvale.

Na pitanje kako komentariše Karleušinu uzjavu na Fejsbuku da Dunja Ilić ima ozbiljan hit, rekla je:

- Zašto bih bila iznenađena?! Žena je samo objektivna... Takođe, kao prava i velika zvezda nije i nema razloga da bude sujetna i da me ne pohvali. Ovim putem joj se još jednom zahvaljujem.

A za Breninu i Cecine nove pesme, Dunja je rekla:

-Očekivala sam mnogo više od Brene.S druge strane, Cecine pesme nisu na prvo slušanje, o njima treba razmišljati i tek posle određenog vremena doneti konačan sud.

Dunja je veoma ponosna na svoje telo i to ne krije, što pokazuje i čin jenica da se nedavno obnažila za jedan muški magazin.

Ova kontroverzna pevačica, pažnju javnosti privukla je neobičnim i u neku ruku, agresivnim tekstovima i "slobodnijim" spotovima. Ali s drugim albumom je rešila "da spusti loptu".

- Samo se vodim svojim osećanjima... Dok sam radila na pesmama za prvi album, bila sam besna, ishitrena i nezrela. U međuvremenu sam se znatno promenila - postala sam emotivnija, razumnija i zrelija, pa su i pesme sa albuma „Živim na ivici“ drugačije.

Dunja Ilić se otvorila i rekla je da samo oni koji nikada nisu razgovarali s njom, misle da je razmažena bogatašica, ali ona je jedna sasvim obična devojka koja nikada nije robovala materijalnim stvarima.Uživa u životu, umetnosti,voli svoje prijatelje i nepopravljivi je avanturista!

Dunja Ilić u izolaciji! (VIDEO)

Ko su najbesmisleniji srpski selebritiji?

Raskinuli Dunja Ilić i Darko Lazić

Nosila sam turban pre Seke!

Iako je svojim novim imidžom Seka Aleksić izazvala veliku pažnju, Dunja je podsetila da je ona promovisala nošenje turbana pre starije koleginice, i to početkom godine kada je radila fotke za novi album.

- Garantujem vam da ono što ću od jeseni furati na glavi na Balkanu niko nikada nije... I neće!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUNJA ILIĆ: MLADIĆ JE ŽIVEO PORED MENE, SEKA ME KOPIRA!

Izvor: BezZabrane.com, 22.Jun.2011

- Uprkos tome što zbog optužbi za ratne zločine spominjanje njegovog imena kod mnogih izaziva jezu, Ratko Mladić kod kontroverzne pevačice Dunje Ilić budi samo lepe uspomene. - Naime, ratni zapovednik Vojske Republike Srpske je jedno vreme živeo u kući pored one u kojoj je Ilićeva živela, a...

Nastavak na BezZabrane.com...

Dunja Ilić: Dobila sam belog mačora od Ratka Mladića

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2011

Mlada pevačica Dunja Ilić sve više privlači pažnju svojim provokativnim izgledom i spotovima, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je Ratko Mladić neko vreme živeo u njenom komšiluku, kao i da joj je ostao u lepom sećanju.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.