Čovek koji može da bude veoma zadovoljan

Izvor: Danas, 27.Maj.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji može da bude veoma zadovoljan

Prema navodima izveštača s konferencije za novinare na kojoj je predsednik Boris Tadić saopštio da je Ratko Mladić uhapšen, na ulazu u zgradu na Andrićevom vencu primećen je Miodrag Rakić, njegov šef kabineta, dobro raspoložen, neformalno obučen u polo majici. A, razloga za zadovoljstvo i te kako je imao. Jer, Rakić je čovek koji je predvodio tim za pronalaženje bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, optuženog za najteže zločine protiv civilnog stanovništva na prostoru bivše Jugoslavije.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Uhapšen Ratko Mladić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mladić iz zatvora apelovao da ne bude nereda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2011, 18:36

Dok haški optuženik za genocid i ratne zločine, Ratko Mladić, uhapšen u četvrtak nakon godina bekstva, čeka na izručenje Hagu, predsednik Srbije Boris Tadić poručio je da će Srbija uhapsiti i preostalog haškog begunca Gorana Hadžića

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.