BRAMERC: SRBIJA DA PROŠIRI POTRAGU

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAMERC: SRBIJA DA PROŠIRI POTRAGU

SARAJEVO - Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc ocenio je da je optuženik za ratne zločine Ratko Mladić živ i da Srbija mora da proširi potragu za njim, prenosi Tanjug.

- On je živ i nema razloga da na ovaj ili onaj način promenimo ubeđenje da se on tu negde još skriva, što se poklapa s izveštajima koje nastavljamo da primamo od operativnih službi iz Srbije, koje ga i dalje traže - izjavio je Bramerc i dodao da njegovo prepoznavanje napora koje čine vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beogradu u vezi sa saradnjom sa Haškim tribunalom „nije davanje zelenog svetla Srbiji za Evropu“.

- Glavne evropske prestonice moraju učiniti dodatan pritisak na Srbiju kako bi 15 godina posle masakra u Srebrenici bivši komandant bosanskih Srba Mladić bio izručen Tribunalu - istakao je Bramerc.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.