Ukida se zabrana izvoza ulja i kvasca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020, 10:42

Ukida se zabrana izvoza ulja i kvasca

Ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je da će vlada sutra ukinuti zabranu izvoza ulja i kvasca, proizvoda koji su bili najtraženiji u prethodnom periodu.

Ljajić je podsetio da je ranije ukinuta zabrana za izvoz šećera i brašna, navodeći da je u martu, zbog povećane potražnje, izvezeno brašna jednako kao u januaru i februaru.

“Nema opasnosti da može doći do problema u isporukama glavnih životnih namirnica”, rekao je Ljajić za TV Prva i dodao da se može dogoditi da ima povremenih problema u isporukama određene robe, ali da takvih situacija sa osnovnim namirnicama nema.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ukidamo zabranu za izvoz ulja i kvasca" VIDEO

Izvor: B92, 09.Apr.2020

Beograd -- Ministar trgovine rekao je da će sutra Vlada ukinuti zabranu za izvoz ulja i zabranu za izvoz kvasca..."Pre toga smo ukinuli zabranu za brašno i šećer", rekao je on...Ljaljić je za TV Prva naveo da je u martu izvezeno brašna jednako kao u februaru i januaru pre krize...Ljajić navodi...

Nastavak na B92...

Srbija ukida zabranu izvoza ulja i kvasca

Izvor: Capital.ba, 09.Apr.2020

BEOGRAD – Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će Vlada u petak ukinuti zabranu izvoza ulja i kvasca, proizvoda koji su bili najtraženiji u prethodnom razdoblju. Ljajić je u izjavi za Televiziju Prva podsjetio na to da je ranije ukinuta...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.