Ugljanin: Zukorlić je za mene samo bivši muftija

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugljanin: Zukorlić je za mene samo bivši muftija

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je da deklaracija o saradnji sa SDPS govori o sazrevanju dve etničke strane i biračkog tela.

Iako Rasim Ljajić napominje da je jedan od motiva za saradnju s Ugljaninom i Muamer Zurkorlić, lider SDA je u Kažiprstu rekao da ih nije Zukorlić na to naterao.

“Što se mene tiče, on je samo jedan bivši muftija“, rekao je Ugljanin za Zukorlića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je rekao, dve stranke su napravile dobar osnov, a cilj je da se stvori pozitivan politički ambijent.

“Ovo je stvaranje pozitivne političke klime i investicionog ambijenta“, rekao je Ugljanin i dodao da u pitanju nije samo deklaracija, već sporazum.

On je rekao da se u svim gradovima nakon izbora treba stvoriti stabilnost, kao i da bi sve opštine trebalo da rade na dugoročnim strateškim ciljevima. Međutim, nije precizirao na kakve izbore misli.

Ugljanin kaže da je saradnje sa SDPS bilo i ranije, ali da je sada sazrelo političko telo.

“Svi su pozitivno reagovali na deklaraciju, najbliži saradnici i sa jedne i sa druge strane. Oko tog papira smo se vrlo brzo složili“, naglasio je Ugljanin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.