Šta je Rasim Ljajić tražio od načelnika policije?

Izvor: SandzakPress.net, 02.Feb.2021, 18:50

Šta je Rasim Ljajić tražio od načelnika policije?

Kako nezvanično saznajemo, bivši ministar Rasim Ljajić, jutros je u pratnji funkcinera SDP-a imao sastanak sa načelnikom Policijske uprave u Novom Pazaru Nerminom Ljajićem. Susret sa načelnikom policije uslijedio je nakon što su ljudi bliski Rasimu Ljajiću pretukli Irfana Ugljanina, građanskog aktivistu i jednog od najglasnijih kritičara vlasti. Iz Policijske uprave do sada nisu javnost obavijestili o detaljima sastanka, niti da je isti održan. Podsjećamo da je policija u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Pazaru zbog napada na Ugljanina slobode lišila tri lica, da li je ovo jedan od načina pritiska na rad policije, da li Ljajić pokušava da zaštiti ljude koji za njegov račun obavljaju prljave poslove ostaje da se vidi. Čudno je da je ovo prvi ulazak Ljajića u zgradu Policijske uprave u Novom Pazaru poslije dvadesetogodišnjeg ministrovanja. The post Šta je Rasim Ljajić tražio od načelnika policije? appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Đerlek: Vlast i pravosuđe odgovorni za eskalaciju nasilja u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 03.Feb.2021, 18:38

U prostorijama Stranke pravde i pomirenja održana je konferencija za medije na kojoj je govorio generalni sekretar SPP-a Edin Đerlek, na temu aktuelnih dešavanja. Đerlek ukazao na eskalaciju nasilja u Novom Pazaru, sa posebnim osvrtom na napad na građanskog aktivistu Irfana Ugljanina, te bivšeg...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.