Šabić, Vučić, Ljajić, Janković – najkomunikativnije ličnosti

Izvor: RTS, 09.Feb.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabić, Vučić, Ljajić, Janković – najkomunikativnije ličnosti

Poverenik Rodoljub Šabić, premijer Aleksandar Vučić, ministar Rasim Ljajić, zaštitnik građana Saša Janković i sportisti Ivana Španović i Novak Đoković bili su najkomunikativniji državni i politički funkcioneri i javne ličnosti u Srbiji tokom 2016. godine.
To pokazuju rezultati tradicionalnog istraživanja "Novinar - Vaš prijatelj" o kvalitetu odnosa s medijima i novinarima organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i javnih ličnosti koje je sprovela agencija "Pragma".
Među javnim ličnostima koje su tokom 2016. godine, prema mišljenju novinara najrelevantnijih srpskih medija, promenile svoj imidž u odnosu na prethodni period, nezavisno od toga da li "na bolje" ili "na gore", izdvojili su se Marko Đurić, Čedomir Jovanović i Marjan Rističević.
Među državnim i političkim institucijama najbolje odnose s medijima imali su Vlada Srbije i Ministarstvo odbrane, a među strankama Srpska radikalna stranka i Dveri.
U kategoriji profitnih organizacija najbolje su komunicirali s medijima "Laguna", "Hemofarm Štade" i "Vulkan", a među neprofitnim organizacijama novinari su izdvojili Komesarijat za izbeglice i migracije i Srpsku akademiju nauka i umetnosti.
Događaji koji su, prema oceni novinara, obeležili prošlu godinu u Srbiji su vanredni parlamentarni izbori, Sajam knjiga i rušenje objekata u Savamali.
U tradicionalnom istraživanju "Novinar - Vaš prijatelj" koje, šesnaestu godinu za redom, sprovodi agencija "Pragma", ispitanici analiziraju kvalitet odnosa s medijima organizacija i javnih ličnosti u više kategorija – državne institucije, političke organizacije, privredne i neprivredne organizacije, političke i ostale javne ličnosti, a biraju se i organizacije koje imaju najbolje kanale i sredstva komunikacije s novinarima.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najkomunikativniji Šabić, Vučić, Ljajić, Novak Djoković

Izvor: Beta, 09.Feb.2017

Rodoljub Šabić, Aleksandar Vučić, Rasim Lajić, Saša Janković, Ivana Španović i Novak Djoković bili su najkomunikativniji državni i politički funkcioneri i javne ličnosti u Srbiji tokom 2016, pokazuju danas saopšteni rezultati istraživanja agencije "Pragma".Ta agencija je 16. put za redom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.