Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasim u Aranđelovcu sa G17 plus

NOVI SAD - Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić najavio je da će ta stranka na predstojećim izborima u Aranđelovcu učestvovati zajedno sa G17 plus i koalicijom "Zajedno za Šumadiju" Veroljuba Stevanovića, ali je dodao da njihov strateški partner ostaje Demokratska stranka i njen lider Boris Tadić, prenosi Tanjug.

On je zadovoljan neočekivano dobrim rezultatom nedavnih vanrednih izbora u Negotinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << gde je SDPS prvi put nastupio samostalno i osvojio 6,3 odsto glasova, ušao u lokalni parlament i obezbedio učešće u novoj vlasti.

Međutim, Ljajić je kazao da taj rezultat ne treba generalizovati.

- Činjenica je da imamo trend rasta, ali je još prerano za davanje bilo kakvih optimističkih prognoza i tome nisam sklon - rekao je Ljajić.

Ovo je najbolji primer kako stranke nemaju program (a ako ga i imaju ne drže previše do njega), već se rukovode trenutnim interesima. Kako je moguće da Ljajićeva levičarska stranka bude u koaliciji s desnicom, kakav je G-17.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.