Rasim Ljajić otvara Sabor Trubača

Izvor: Studio B, 30.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasim Ljajić otvara Sabor Trubača

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić svečano će otvoriti ovogodišnji Dragačevski sabor trubača, koji se održava od 3. do 9. avgusta, saopštio je Saborski odbor.

Kako je izjavio domaćin 55. Sabora Slobodan Jolović, potpredsednik Vlade će podići saborsku zastavu u ponedeljak, 3. avgusta, u 11 časova kod Spomenika trubaču u centru Guče, uz himnu "Sa Ovačara i Kablara".

"Zahvaljujući finansijskoj podršci >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tog ministarstva, u Guči će biti izgrađen Dom trubača sa 160 ležajeva u kojem će za vreme Sabora boraviti učesnici finalnog takmičenja", rekao je Jolović.

Dom trubača će u drugo vreme tokom godine raditi kao hotel namenjen privrednim i turističkim skupovima, a samo tokom Sabora u njemu će isključivo boraviti trubači.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.