Pomoć porodicama pogodenim poplavama

Izvor: S media, 14.Nov.2009, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć porodicama pogodenim poplavama

Grad Beograd će sa 20 miliona dinara pomoći porodice ugrožene nedavnim poplavama u više opština Jugozapadne Srbije, rekao je minisar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Ministar Ljajić, koji je prošlog vikenda obišao sve poplavljene opštine na Jugozapadu Srbije, rekao je da je tu pomoć u petak dogovorio sa gradonačelnikom Beograda Draganom Djilasom.

Vlada Srbije odlučila je u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da izdvoji 200 miliona kao pomoć za 63 nerazvijene opštine medju kojima je i 45 miliona dinara namenjenih isplati jednokratne pomoći poplavljenim domaćinstvima i porodicama pogodjenim elementarnom nepogodom.

Pored toga, prikupljaju se podaci o materijalnoj šteti kako bi bila isplaćena sredstva za njenu nadoknadu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.