Politika: Ana Brnabić sa Si Đinpingom 4. novembra u Šangaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: Ana Brnabić sa Si Đinpingom 4. novembra u Šangaju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće u zvaničnoj poseti Kini od 3. do 7. novembra tokom koje će se sastati sa predsednikom te zemlje Si Đinpingom, prenela je Politika u izdanju od utorka.

Po navodima lista, Brnabić će se sastati sa kineskim predsednikom 4. novembra u Šangaju, a razgovaraće i sa predstavnicima tog grada i privrednicima iz Kine.

U srpskoj delegaciji biće i ministri trgovine i energetike Rasim Ljajić i Aleksandar Antić, kao i ministar zadužen za inovacije Nenad Popović.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brnabić u poseti Kini u novembru, planiran sastanak sa Si Đinpingom

Izvor: Blic, 29.Okt.2019, 00:51

Predsednica Vlade Ana Brnabić boraviće od 3. do 7. novembra u zvaničnoj poseti Kini, a 4. novembra se očekuje da će imati sastanak sa kineskim predsednikom Si Ðinpingom u Šangaju, piše "Politika".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.