Partijsko kadrovanje zasmetalo i Ljajiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partijsko kadrovanje zasmetalo i Ljajiću

DOLJEVAC - Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić ocenio je danas da postojeća rešenja za pomoćnike i državne sekretara ministara nisu dobra i da se ispostavlja da "svi oni koji su kritikovali takozvanu feudalizaciju ministarstava očigledno nisu bili u pravu".

On je, osvrnuvši se na nedavnu izjavu državnog sekretara u svom ministarstvu Željka Vasiljevića, o "uvozu 100.000 Azijatkinja u Srbiju", kazao da je "za naše političke prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolje da ministar preuzme svu odgovornost i da sam postavlja državne sekretare i pomoćnike".

"Postojeći način kadrovanja često nas dovodi u problem jer ne možete ništa da preduzmete i da hoćete. Ako bih hteo da smenim državnog sekretara SPS može zbog toga da postovi pitanje poverenja vladi", objasnio je Ljajić novinarima nakon obilaska Doma za invalidna i stara lica u Doljevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.