Otvoren 50. Sajam nameštaja

Izvor: Studio B, 12.Nov.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 50. Sajam nameštaja

Jubilarni, 50. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji je okupio više od 500 domaćih i inostranih izlagača, otvoren je pod kupolama Beogradskom sajma.

Sajam pod sloganom ''Šta vam nedostaje" trajaće do 18. novembra, a izlagači su najavili veliki izbor najnovijih serija domaćeg i uvoznog garniturnog i komadnog nameštaja, kao i dekorativnih elemenata, uz popust od 15 do 40 odsto za većinu proizvoda.

Od kupnog broja izlagača tećina >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je iz iznostranstva, a očekuje se oko 60.000 posetilaca koji će imati priliku i da u razgovoru sa arhitektama i dizajnerima dobiju savete za uređenje enterijera, kao i ideju o najboljem rešenju za preuređenje, adaptaciju i oplemenjivanje sopstvenog prostora-doma.

Istovremeno sa sajmom nameštaja biće održana i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju. Tradicionalno uz Salon nameštaja, priređena je i velika Izložba dizajna, u saradnji sa umetničkim udruženjem ULUPUDS, koje slavi 60 godina postojanja.

U Hali dva biće predstavljeni umetnički radovi članova ULUPUDS-a - arhitekata, dizajnera, slikara, vajara, dizajnera tekstila, fotografa, kostimografa, keramičara i teoretičara.

Radove će predstaviti i studenti Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta primenjenih umatnosti, Akademija lepih umetnosti, Šumarskog fakulteta, Megatrenda, Edukonsa, ali i srodnih umetničkih asocijacija iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Osnovni cilj je da se povežu mladi talenati, projektanati i dizajneri sa proizvođačima i privrednicima.

Za posetioce je predviđena i nagradna igra, najavio je Sajam. Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a poslednje dana od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, ulaznice za grupne posete koštaju 200 dinara, a parking - 100 dinara na sat.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren 50. Sajam nameštaja

Izvor: Akter, 12.Nov.2012

Jubilarni, 50. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji je okupio više od 500 domaćih i inostranih izlagača, otvoren je danas

Nastavak na Akter...

Otvoren Sajam nameštaja, popusti do 40 odsto

Izvor: Blic, 12.Nov.2012

Jubilarni, 50. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji je okupio više od 500 domaćih i inostranih izlagača, otvoren je danas na Beogradskom sajmu...Manifestaciju je otvorio Rasim Ljajić, potpredsednk vlade i ministar trgovine koji je rekao da je domaća drvna industrija,...

Nastavak na Blic...

Krevet na daljinsko upravljanje i automatski usisivač

Izvor: Politika, 12.Nov.2012

Popusti koji ponegde premašuju najavljenih 40 odsto i šarena ponuda na čak 35.000 kvadrata, glavni su aduti juče otvorenog Sajma nameštaja, koji traje do 18. novembra..Bilo da u skladu sa sloganom „šta vam nedostaje” merkaju samo komad mebla ili su se na Sajam nameštaja uputili iz kupoholičarske...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.