Optimizam posle sastanka ministra sa malinarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optimizam posle sastanka ministra sa malinarima

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović razgovarao je danas sa proizvođačima malina i hladnjačarima i rekao da je optimističniji nego ranije, jer je sastanak prošao u boljem raspoloženju nego ranije.

Na sastanku, na kojem je učestvovao i ministar trgovine, telekomunikacija i turizma Rasim Ljajić, malinari su zatražili susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Oni su zatražili da se vidi, kako kažu, da li su jači kriminal i monopol od države.

Ministar Nedimović je izrazio optimizam po pitanju pronalaženja rešenja.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Prošle godine 240 RSD, sada samo 100"

Izvor: B92, 04.Jul.2017, 08:30

Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović razgovarao je danas sa proizvođačima malina i hladnjačarima i rekao da je optimističniji nego ranije...Kako je istakao, sastanak je sada protekao u boljem raspoloženju...Na sastanku, na kojem je učestvovao i ministar trgovine, telekomunikacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.