Izvor: Blic, 03.Jul.2020, 21:17

"ONI NISU LUTKE, VEĆ LJUDI" Potresna ispovest sina čiji je otac preminuo u najtežim mukama "ZBOG NESPORAZUMA", kada je vraćen iz užičke bolnice u Sjenicu

Moj otac Šaban Hadžović (69) i Enver Papić (46) vraćeni su iz užičke bolnice u Sjenicu u vrlo teškom stanju i ubrzo su preminuli. Naš ministar Rasim Ljajić kaže da je to bio nesporazum. Zbog tog nesporazuma izgubljena su dva ljudska života. Moj otac i Enver nisu lutke, već ljudi. Neko bi za ovo što im se dogodilo morao da odgovara.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ispovest sina čiji je otac preminuo pošto je vraćen iz užičke bolnice u Sjenicu: Ugušio se u najtežim mukama – ko je pogrešio?

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jul.2020, 12:52

Murat Hadžović, sin preminulog Šabana koji je vraćen iz užičke bolnice u Sjenicu, traži da se ceo slučaj detaljno istraži. Nisu ih čak udostojili da ih izvedu napolje, već su ih pregledali u vozilu. “>MOJ otac Šaban Hadžović (69) i Enver Papić (46) vraćeni su iz užičke bolnice u Sjenicu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.