Ljubičevske konjičke igre najbolja manifestacija u 2018

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Dec.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubičevske konjičke igre najbolja manifestacija u 2018

Najviše priznanje u turizmu naše zemlje, „Turistički cvet“, dodeljeno je protekle sedmice, 34 godinu za redom, u predivnom prostoru Jugoslovenske kinoteke u organizaciji Turističke organizacije Srbije.

 
Najprestižnija nagrada u turizmu Srbije dodeljuje se za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.
 
Na dodeli nagrada i ovom važnom okupljanju   za turizam Srbije prisutnima se obratio potpredsednik Vlade RS, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, te u svom obraćanju izneo i podatak da je turizam najbrže rastuća privredna grana u Srbiji nakon građevinarstva.
 ...
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.