Ljajićev brat uputio prijetnju uposlenicima – Ko ne dođe na skup SDP-a sa porodicom, dobit će otkaz!

Izvor: SandzakPress.net, 06.Okt.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajićev brat uputio prijetnju uposlenicima – Ko ne dođe na skup SDP-a sa porodicom, dobit će otkaz!

Kako nas obavještava direktor javne ustanove u Novom Pazaru koji je morao ostati anoniman, brat Rasima Ljajića, Mirsad Ljajić je uputio prijetnju indirektno preko direktora javnih ustanova, preduzeća, škola i radnicima gradske uprave da svi moraju biti prisutni na skupu SDP-a u Hali Pendik.  Ko bude bojkotovao stranački skup Rasima Ljajića i ne bude prisustvovao sa cijelom familijom, neka očekuje da će dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << otkaz. U institucijama gradske uprave i državne uprave radi oko 3000 uposlenika što je dovoljan broj da se napuni Hala Pendik. Mirsad Ljajić je glavna karika politike Rasima Ljajića u zapošljavanju kadrova. Svi direktori javnih ustanova su prisiljeni da se konsultuju sa njim pri zapošljavanju. U gradu je poznato da je moguće zaposliti se u javnim ustanovama i školama ukoliko se plati na ruke Mirsadu Ljajiću – odnosno njegovim posrednicima – od 3000 do 5000 eura za radno mjesto. Lakota: Uzimao sam pare od građana u dogovoru sa čelnicima SDP stranke!  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Primitivni Ljajić – “Tramp iz Orlja opstruira razvoj Novog Pazara!”

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2018, 10:15

Na skupu Socijal demokratske partije SDP u Hali Pendik povodom desetogodišnjice stranke, predsjednik stranke Rasim  Ljajić   je optužio akademika Muamera Zukorlića Muftiju da koči razvoj Novog Pazara. Ljajić se u sali punoj uposlenicima iz javnih ustanova Novog Pazara izražavao vrlo nekulturno...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.