Izvor: Medijski istraživački centar, 16.Avg.2011, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić poslao inspekciju u niški Gerontološki centar

Ministarstvo rada i socijalne politike poslalo je inspekciju tog ministasrtva u Gerontološki centar u Nišu kako bi proverili poslovanje tog budžetskog korisnika.
Ministar Rasim Ljajić izjavio je danas za beogradski 'Novi magazin' da je inspekcija ministarstva upućena u Gerontološki centar.
Inspekcija je upućena nakon teksta Medijskog istraživačkog centra o poslovanju vd direktorke gerontološkog, a koji je beogradski magazin preneo na svom sajtu www.novimagazin.rs i zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << rekaciju nadležnog ministasrtva.
Gerontološki centar u Nišu u poslednjih par godina i naročito poslednjih meseci odvojio je značajna sredstva za nabavku softvera i sređivanje nameštaja, Medijski istraživački centar pokušao je da utvdi da li su svi izdaci tog budžetskog korisnika bili neophodni, kao i da li je direktorka koja je više godina vršilac dužnosti uspešno rukovodila centrom.
Kompletan tekst o Gerontološkom centru u Nišu možete pročitati ovde.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.