Ljajić poklonio opremu fudbalskim klubovima iz sela kod Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić poklonio opremu fudbalskim klubovima iz sela kod Beograda

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić uručio je amaterskim fudbalskim klubovima "Petka" i "Dimitrije Tucović" iz sela Šušnjar - opština Lazarevac dresove, lopte i mreže za golove.

Predsednici fudbalskih klubova "Petke" i "Dimitrije Tucović", Nenad Lazić i Dušan Šuka zahvalili su Ljajiću za polon i istakli da je to prvi put da je neko obratio pažnju na njihove klubove.

"Doniramo opremu malim klubovima koje su svi zaboravili. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz ovakvih klubova potiču najbolji talenti za koje se grabe i prvoligaši", kazao je Lajić.

Ljajić je kazao da namerava da dođe do sportskih klubova "i u najudaljenijim mestima" i pomogne njihov opstanak i razvoj.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ljajić poklonio opremu fudbalskim klubovima iz sela kod Beograda

Izvor: SandzakPress.net, 02.Feb.2018, 12:35

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić uručio je amaterskim fudbalskim klubovima “Petka” i “Dimitrije Tucović” iz sela Šušnjar – opština Lazarevac dresove, lopte i mreže za golove. Predsjednici fudbalskih klubova “Petke” i “Dimitrije Tucović”, Nenad Lazić...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.