Ljajić najavljuje podršku Ani Brnabić

Izvor: RTS, 18.Jun.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić najavljuje podršku Ani Brnabić

Mandatarku za sastav nove Vlade Anu Brnabić, koju je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u parlamentu će podržati i poslanici SDPS-a, poručuje lider te partije.
Rasim Ljajić kaže da veruje da će takva biti odluka i svih drugih političkih stranaka.

Važno je da Vlada što pre počne da funkcioniše i realizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve ono što smo započeli u proteklih godinu dana, puno je još izazova pred tom Vladom i nemamo više vremena za gubljenje, istakao je Ljajić.
Podršku Ani Brnabić najavio je i lider SPS-a Ivica Dačić, a potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić o tome sutra razgovarati s poslaničkom grupom SNS-a. 
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJAJIĆ: SDPS će glasati za Anu Brnabić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017

Rasim Ljajić kaže da veruje da će takva biti odluka i svih drugih političkih stranaka..Mandatarku za sastav nove Vlade Anu Brnabić, koju je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u parlamentu će podržati i poslanici SDPS, poručuje lider te partije.....- Važno je da Vlada što pre počne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.