Ljajić: Zukorlić je opasniji od Ugljanina!

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jul.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Zukorlić je opasniji od Ugljanina!

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić ocijenio je danas, komentarišući političku situaciju u Novom Pazaru, da je lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić “puno opasniji” od predsjednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejmana Ugljanina. “Zukorlić je opasniji od Ugljanina za narod u Novom Pazaru i opasniji za društvenu matricu koju želi da nametne”, kazao je Ljajić gostujući na Radio-televiziji Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Rasim Ljajić čini koaliciju sa Sulejmanom Ugljaninom u svim gradovima sjevernog Sandžaka. Ovu koaliciju opravdava kao jedini način sprječavanja da Zukorlić zauzme lokalnu vlast u Sandžaku. Ljajić priznaje da je strah od Zukorlića ujedinio dva neprijatelja koja se međusobno ubijali aktiviste i bacali jedni drugima bombe na kuće.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prokić: Ljajić rukovodi kriminalnim grupama u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jul.2018

Potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Nenad Prokić izjavio je večeras da predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić napadom na lidera SPP Muamera Zukorlića skreće pažnju sa svoje licemjerne politike, spasava svog strateškog partnera, predsjednika Bošnjačkog nacionalnog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.