Ljajić: Zukorlić deli muslimane i manipuliše njima!

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Zukorlić deli muslimane i manipuliše njima!

Ministar trgovine i telekomunikacija u srpskoj Vladi Rasim Ljajić uveren je da muslimani u Crnoj Gori neće podleći pritiscima i manipulacijama sandžačkog muftije Muamera Zukorlića, prenele su danas podgoričke Vijesti.

I Ljajić, kao i reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić se pribojava da će delovanje Zukorlića u Rožajama, otvaranjem škola i vrtića dovesti do podela među muslimanima, u džamijama, školama.
Ljajić, kako se navodi, smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da bi Vlada Crne Gore trebala da pomogne reisu Fejziću i ispoštuje sporazum sa islamskom zajednicom.
Fejzić je nedavno optužio sandžačkog muftiju Muamera Zukorlića da „fašističkim delovanjem“ pokušava da podeli IZCG, unese nemir u Crnu Goru i među ovdašnjim muslimanima.
Ljajić je ocenio da je u pitanju, kako je rekao, izvoz krize iz Srbije u Crnu Goru.
„Sve ono o čemu je Fejzić govorio, imali smo prilike da vidimo i osetimo na svojoj koži”, rekao je Ljajić, prenosi podgorički dnevnik.
Muftija Zukorlić je u izjavi za podgorički Dan negirao da želi da podeli muslimane u Crnoj Gori, a reisa Fejzića je optužio da se boji za svoju fotelju i da zato daje neprimerene izjave koje su, kako je rekao, njemu potpuno nerazumljive.
Izvor: tanjug.rs
The post Ljajić: Zukorlić deli muslimane i manipuliše njima! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reis crnogorski: Zukorlić da gleda svoja posla!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić rekao je da ta zajednica nikada nije bila jača i da nema osnova za uključivanje muftije sandžačkog Muamera Zukorlića u verska pitanja u Crnoj Gori...Foto: MONDO Sivacki Goran..Kako prenosi Radio televizija Crne Gore, Fejzić je Zukorliću poručio...

Nastavak na Mondo...

Nove optužbe IZ Crne Gore protiv Zukorlića

Izvor: Danas, 30.Sep.2014

Novi Pazar, Podgorica - Vrhovni poglavar muslimana u Crnoj Gori reis Rifat Fejzić optužio je muftiju sandžačkog Muamera Zukorlića da želi da „odeli Islamsku zajednicu (IZ) i unese nemir u Crnu Goru“ i muslimane u toj državi, preko svog „pomoćnika za Južni Sandžak“ (IZ u Srbiji tako...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.