Izvor: Blic, 15.Okt.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Sledeće godine u Vrnjačkoj Banji još TRI NOVA HOTELA

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se model razvoja Vrnjačke Banje, kao destinacije u kojoj su privatna ulaganja ispratila investicije države, pokazao najuspešnijim i naveo da je ministarstvo u prethodne četiri godine uložilo 149 miliona dinara za unapređenje turističke infrastrukture u banji.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Iduće godine u Vrnjačkoj Banji još tri nova hotela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se model razvoja Vrnjačke banje kao destinacije u kojoj su privatna ulaganja ispratila investicije države pokazao najuspešnijim i naveo da je ministarstvo u prethodne četiri godine uložilo 149 miliona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.