Ljajić: Šešelj u Srbiji u utorak

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Šešelj u Srbiji u utorak

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić rekao je danas da nema potrebe sa licitiranjem dolaska Vojislava Šešelja, jer prema informacijama iz Tribunala on neće doći u Srbiju pre utorka.

Ljajić je za radio-televiziju Srbije kazao da je stigao dopis u kojem su obavešteni da su se Šešelj i tim lekara suda u Hagu, dogovorili da se oslobađanje odloži do utorka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />Upitan da li će vlada slati avion po Šešelja, on je odgovorio da do sada ni za jednog haškog osuđenjika nije poslan avion i da se to neće desiti ni ovog puta.

Ljajić je ocenio da vladi "nema šta da se zameri", da je reagovala brzo i u rekordnom roku dala garancije za njegovo oslobađanje, ali da je naglasio da je slučaj Vojislava Šešelja presedan za sud u Hagu.

"Ovo je presedan po mnogo čemu, jer je 12 godina trajao postupak bez prvostepene presude i ono što je trajalo 12 godina, sada je završeno, verujte mi za 12 sati", rekao je Ljajić za RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.