Ljajić: Rekonstrukciju završiti što pre

Izvor: RTS, 23.Jul.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Rekonstrukciju završiti što pre

Rekonstrukcija Vlade mora da se završi što pre "na ovaj ili onaj način", poručio Rasim Ljajić. Stalno licitiranje o smenama ministara šteti i radu Vlade i radu administracije, upozorava Ljajić.

Potpredsednik Vlade i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić je danas ocenio da Vlada trpi štetu zbog toga što se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odužila debata o njenoj rekonstrukciji, i ukazao da to mora da se završi što pre "na ovaj ili onaj način".

"Ovo mora da se završi što pre na ovaj ili onaj način, svako dalje prolongiranje bi apsolutno štetilo u političkom smislu Vladi, a i uticalo bi na funkcionisanje same Vlade", rekao je Ljajić agenciji Beta.

Ljajić upozorava da permanentno licitiranje ko će biti smenjen, utiče i pojedinačno, i na Vladu kao tim.

"To ima efekta i uticaja na ljude koji rade u samoj administraciji. Kako će neko da uvažava, poštuje ili izvršava naređenja ljudi koji na naslovnim stranama osvanu kao kandidati koji neće ostati u Vladi", ukazao je Ljajić.

Ponovio je da je pored kvaliteta rekonstrukcije važno i to da ona bude obavljena što pre.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.