Ljajić: Požuriti sa rekonstrukcijom

Izvor: B92, 23.Jul.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Požuriti sa rekonstrukcijom

Beograd -- Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kaže da Vlada trpi štetu zato što se odužila debata o rekonstrukciji i ukazao da to mora da se završi što pre.

"Ovo mora da se završi što pre na ovaj ili onaj način, svako dalje prolongiranje bi apsolutno štetilo u političkom smislu Vladi, a i uticalo bi na funkcionisanje same Vlade", kazao je Ljajić agenciji Beta.

Ljajić upozorava da permanentno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << licitiranje ko će biti smenjen utiče i pojedinačno i na Vladu kao tim.

"To ima efekta i uticaja na ljude koji rade u samoj administraciji. Iako će neko da uvažava, poštuje ili izvršava naređenja ljudi koji na naslovnim stranama osvanu kao kandidati koji neće ostati u Vladi", kazao je Ljajić.

On je ponovio da je pored kvaliteta rekonstrukcije važno i to da ona bude obavljena što pre.

"Problem oko pozvinog broj uskoro rešen"

Ministar telekomunikacija izjavio je da je za dogovor Srbije i Kosova oko pozivnog broja sporna bukvalno samo jedna reč i izrazio nadu da će i taj problem uskoro biti prevaziđen.

Ljajić je u izjavi agenciji Beta precizirao da je dogovor postignut oko toga da svi operateri na Kosovu posle 2015. koriste pozivni broj 383 ili 384, ali prištinska strana insistira na tome da u sporazumu piše "jedinstveni" pozivni broj.

"U toj reči jedinstveni je jedini nesporazum, sve ostalo je u tekstu usaglašeno. Mi smo rekli nema potrebe, svi operateri će korisititi taj pozivni broj i to je tačka zbog koje još nije došlo do potpisivanja sporazuma o telekomunikacijama", naveo je Ljajić.

On je rekao da je dogovor realno veoma blizu.

"Samo je pitanje formulacije, dogovor je praktično već postignut", kazao je Ljajić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Rekonstrukciji završiti što pre

Izvor: Blic, 23.Jul.2013

Beograd - Potpredsednik Vlade i lider Socijaldemokrastke partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić je danas ocenio da Vlada trpi štetu zbog toga što se odužila debata o njenoj rekonstrukciji, i ukazao da to mora da se završi što pre "na ovaj ili onaj način"...- Ovo mora da se završi što pre na ovaj...

Nastavak na Blic...

Ljajić: Rekonstruisati Vladu što pre

Izvor: Akter, 23.Jul.2013

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kaže da Vlada trpi štetu zato što se odužila debata o rekonstrukciji i ukazao da to mora da se završi što pre

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.