Izvor: B92, 14.Nov.2009, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Pomoć za poplavljene

Beograd -- Beograd će sa 20 miliona dinara pomoći porodicama ugroženim nedavnim poplavama u opštinama Jugozapadne Srbije, kaže ministar rada Rasim Ljajić.

Ministar Ljajić, koji je prošlog vikenda obišao sve poplavljene opštine na jugozapadu Srbije, rekao je da je tu pomoć dogovorio sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

Vlada Srbije odlučila je da izdvoji 200 miliona kao pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 63 nerazvijene opštine među kojima je i 45 miliona dinara namenjenih za isplatu jednokratne pomoći poplavljenim domaćinstvima i porodicama pogođenim elementarnom nepogodom.

Pored toga, prikupljaju se podaci o materijalnoj šteti kako bi bila isplaćena sredstva za njenu nadoknadu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pomoć porodicama pogodenim poplavama

Izvor: S media, 14.Nov.2009

Grad Beograd će sa 20 miliona dinara pomoći porodice ugrožene nedavnim poplavama u više opština Jugozapadne Srbije, rekao je minisar rada i socijalne politike Rasim Ljajić. ..Ministar Ljajić, koji je prošlog vikenda obišao sve poplavljene opštine na Jugozapadu Srbije, rekao je da je tu pomoć...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.