Izvor: KreditniCentar.rs, 27.Mar.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Osnovne namirnice deset odsto jeftinije od 1. aprila

BEOGRAD – Cene osnovnih životnih namirnica i kućne hemije koje će se, inače, naći u tzv. socijalnoj korpi koja se priprema već od 1. aprila biće niže u proseku za deset odsto, najavio je ministar trgovine Rasim Ljajić.
”Ovo je tek početak akcije u kojoj su trgovci i proizvođači pozvani da sami odrede koje će proizvode u svojim radnjama prodavati građanima po povoljnijim uslovima”, rekao je Ljajić za ”Blic”.

Spiskove sa svim artiklima koji će svim >> Pročitaj celu vest na sajtu KreditniCentar.rs << potrošačima biti ponuđeni po povoljnijim cenama do sada je Ministarstvu trgovine dostavilo šest velikih trgovinskih lanaca.
Konačan spisak prodavnica i roba koji će moći da se kupuju na akciji Ministarstvo će objaviti narednih dana.
“Za sada je napravljen dogovor sa većinom trgovinskih lanaca i na osnovu toga, već od 1. aprila potrošači će moći da kupuju jeftinije proizvode, a to će biti samo početak, jer će akcija i dalje biti otvorena”, rekao je Ljajić.
Ostalo je da se isti dogovor napravi i sa proizvođačima koji su već počeli da se javljaju sa svojim listama proizvoda za koje su spremni da se odreknu marže, odnosno svoje zarade, naveo je ministar koji veruje da će i lista trgovaca u narednom periodu biti proširena.
On je napomenuo da je sve to na dobrovoljnoj bazi.
Izvor: rtv
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na KreditniCentar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnovne namirnice jeftinije za 10 odsto

Izvor: Beta, 27.Mar.2013

BEOGRAD, 27. marta 2013. (Beta) - Cene osnovnih životnih namirnica i kućne hemije koje će se naći u socijalnoj korpi, od 1. aprila biće niže u proseku za 10 odsto, najavio je ministar trgovine Rasim Ljajić.

Nastavak na Beta...

Ljajić: Namirnice će pojeftiniti za 10 %

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Mar.2013

BEOGRAD - Cene osnovnih životnih namirnica i kućne hemije koje će se, inače, naći u socijalnoj korpi koja se priprema već od 1. aprila biće niže u proseku za 10 %.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KreditniCentar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KreditniCentar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.