Ljajić: Novi Pazar neće biti Kolumbija

Izvor: Blic, 26.Feb.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Novi Pazar neće biti Kolumbija

Novi Pazar neće biti Kolumbija, nećemo dozvoliti huliganima da predstavljaju Novi Pazar, niti ćemo dozvoliti da takvu sliku o gradu šalju oni koji su najgori među nama, rekao je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Napominjujući da je prethodnih dana prikazana veoma loša slika o Novom Pazaru, Ljajić je podsetio da su najpre neki pozivali NATO pakt, a onda su se pojavili neki, kako je rekao, "ludaci" koju su sebe nazvali navijačima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su sebi dali za pravo da pištoljem prete fudbaleru zato što je promašio penal.

- Mi smo trpeli ogromnu štetu koju ćemo otplaćivati narednih nekoliko meseci, a možda i godina - rekao je Ljajić.

Novi Pazar neće biti Kolumbija, niti ćemo dozvoliti da se to desi, istakao je Ljajić, dodajući da se, takodje, neće dozvoliti huliganima da predstavljaju Novi Pazar, niti da na bilo koji način utiču na sportska dešavanja u ovom gradu.

- Ovo je Novi Pazar i ovo je slika koju mi hoćemo da pošljemo. Ovo je ta slika Pazara puna privrednika, mladih ljudi, uspešnih ljudi i oni treba da predstavljaju bolje lice ovog grada - naglasio je Ljajić prilikom otvaranja Međunarodnog sajma tekstila u Novom Pazaru.

On je rekao da će Novi Pazar ove godine izgledati lepše nego što je pre izgledao, jer se planiraju velike investicije i ulaganja u infrastrukturu.

- Nama je potrebno da od države tražimo ono što je realno novac, sredstva i ulaganje u infrastrukturu. Nama nisu potrebne strane trupe, niti nam je potreban NATO. Nama su potrebne strane i domaće investicije, potrebna su nam radna mesta da zaposlimo mladi svet - rekao je Ljajić.

To je, dodao je on, osnovi cilj i mi smo tu jedino zbog toga, a "vi merite da li je neko ispunio vaša očekivanja u vezi toga i da li imate koristi od toga".

- Ni od nas nećete imati koristi, ukoliko ovo što pričamo ne pretočimo u realnost. Ja sam siguran da mi to možemo - poručio je Ljajić.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Cilj milijardu evra robne razmene sa Turskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2015

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je danas da je pred Srbijom i Turskom odlična perspektiva i da će dve zemlje u narednom periodu ostvariti cilj koji su zacrtali, a to je milijardu evra robne razmene već naredne godine...Ljajić je, prilikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.