Ljajić: Mi smo snaga koju niko ne može da zanemari (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Mi smo snaga koju niko ne može da zanemari (VIDEO)

Lider Socijaldemokrtaske partije Srbije (SDP) Rasim Ljajić izjavio je danas da će ta partija do kraja nedelje odlučiti da li će na izbore izaći samostalno ili u koaliciji i dodao da je SDPS "snaga koja koju niko ne može da zanemari".

URS podržava Đilasa (VIDEO)

Mrkonjić: Ako ostanemo na vlasti, bez skuplje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << struje i u 2013.

Čanak: Izbori će biti raspisani u narednih 10 dana

"Do kraja nedelje ćemo imati vrlo jasan stav da li idemo samostalno ili idemo u neku od predizbornih koalicija. Čekamo finalne razgovore sa potencijalnim koalicionim partnerima i nije isključena opcija da na te izbore samostalno izadjemo ukoliko ne uspemo da napravimo jasan politički dogovor", rekao je Ljajić na stranačkom skupu u Leskovcu.

On je dodao da SDPS ne mora biti u vlasti po svaku cenu.

Ljajić je rekao da je SDPS snaga koju ne mogu da zanemare ni istaživači javnog mnjenja, koji su se, kako je naveo, pretvorili u "prodavce procenata u predizbornom periodu".

Ljajić, koji je i ministar za rad i socijalnu politiku, istakao je da će se zalagati za rešavanje problema ratnih rezervista sa juga Srbije.

On je ocenio da je dobro "što će Srbija dobiti kandidaturu za člantsvo u EU", ali da se na tome ne može praviti politička kampanja i dodao da se vrlo jasno mora reći dokle se može ići na putu do EU.

"Ne može Rumunija da kaže da mi kršimo prava vlaške manjine ako se zna da je Srbija lider u regionu po manjinskim i ljudskim pravima. Ne može Litvanija da spreči put Srbije u EU samo zato što smo poništili dve privatizacije litvanskih kompanija, u Azotari i industriji piva. Ako smo našim lopovima, prevarantima i tajkunima oduzimali firme, poništavali privatizacije, onda ćemo i litvanskim lopovima i prevarantima", kazao je Ljajić.

(Agencije)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.