Ljajić: 2018. Beograd, Novi Sad, Kopaonik, Zlatibor i Vrnjačka Banja su najviše doprineli

Izvor: Beta Video, 05.Jan.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: 2018. Beograd, Novi Sad, Kopaonik, Zlatibor i Vrnjačka Banja su najviše doprineli

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić govoreći o ulaganjima u turizam, najavio je da bi u naredne dve godine Srbija trebalo da dobije tri obnovljene turističke destinacije, koje bi uz već postojeće sačinjavale top deset odredišta u Srbiji koje turisti najviše posećuju. ``Beograd, Novi Sad, Kopaonik, Zlatibor i Vrnjačka Banja su najviše doprineli ostvarenim turističkim rezultatima, jer je tih pet top destinacija donelo 55 odsto ukupnog prometa i broja noćenja``, kazao je Ljajić. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ljajić: U donje Podunavlje 13 mil €, više neće zaobilaziti Palić

Izvor: B92, 05.Jan.2019

Beograd -- Srbija bi u naredne dve godine trebalo da dobije tri obnovljene turističke destinacije, izjavio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić...To su, kako je istakao, region donjeg Podunavlja, oblast oko Palića i Divčibare...Govoreći o ulaganjima u turizam Ljajić je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.