Izgradnja žičare u Beogradu počinje 2018.

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja žičare u Beogradu počinje 2018.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će "sasvim sigurno izgradnja gondole u Beogradu od Kalemegdana do parka Ušće na Novom Beogradu početi u 2018. godini".

On je za RTS naveo da je reč o projektu koji će trajati najmanje dve godine.

"Deo sredstava biće na poziciji Ministarstva trgovine, a deo sredstava obezbediće se iz grada Beograda", rekao je Ljajić.

Govoreći o budžetu Ministarstva za narednu godinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ljajić je kazao da je dobijeno više nego što je traženo i da je zadovoljan budžetom: "Kako smo se nadali, dobro smo se udali. Dobili smo i više nego što smo tražili. To je zato što imamo poziciju za kapitalne investicije... Jedna od tih kapitalnih investicija biće izgradnja gondole u Beogradu".

Prema ranijim najavama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, izgradnja gondole od Kalemegdana do parka Ušće trebalo bi da počne na proleće 2018.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.