Egipatski turisti zainteresovani za banjski i zdravstveni turizam u Srbiji

Izvor: Beta, 19.Feb.2020, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipatski turisti zainteresovani za banjski i zdravstveni turizam u Srbiji

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i zamenica ministra turizma i starina Egipta Gada Šalabi su danas u Beogradu razgovarali o unapredjenju saradnje u turizmu.Zvaničnica Egipta je rekla da su egipatski turisti zainteresovani za banjski i zdravstveni turizam u Srbiji, navedeno je u saopštenju Ministarstva.Istakla je da očekuje rast broja turista iz Srbije u Egiptu s obzirom na važne tamošnje turističke resurse i bogato kulturno nasledje.Ljajić je istakao da treba iskoristiti priliku što je Egipat zemlja partner 42. Medjunarodnog beogradskog sajma turizma, koji počinje sutra u Beogradu.Ocenio je da to može da bude prekretnica za povećanja turističkog prometa.Ljajić je predložio da se na osnovu postojećeg bilateralnog Sporazuma o saradnji u turizmu, sačini akcioni plan s konkretnim merama i aktivnostima za razvoj turističkog prometa u oba smera.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Egipatski turisti zainteresovani za banjski i zdravstveni turizam u Srbiji

Izvor: Danas, 19.Feb.2020

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i zamenica ministra turizma i starina Egipta Gada Šalabi su danas u Beogradu razgovarali o unapredjenju saradnje u turizmu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.