Borba protiv seksualnog nasilja

Izvor: B92, Beta, 19.Sep.2009, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba protiv seksualnog nasilja

Budmipešta -- Mađarska policija je uhapsila jednog člana napuljske mafije "Kamore" na graničnom prelazu Nađlak, prilikom njegovog pokušaja ulaska u Rumuniju.

Uhapšeni Đankarlo de Luka (52), jedan od vođa zloglasnog klana Kasalezi, tražen je u Italiji zbog iznude, javila je italijanska agencija Ansa.U trenutku hapšenja sa njim su bili njegov sin (21) i još jedan čovek, preneli su mađarski mediji.

De Luka je nestao tokom racije 17. jula, u kojoj je uhapšeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šest članova "Kamore" i od tada se nalazi u bekstvu.

Čovek koji je uhapšen u četvrtak najverovatnije će biti izručen Italiji na osnovu hitnog naloga koji je u petak izdao sud u Mađarskoj, izjavila je portparolka mađarske policije Monika Benji i dodala da ne može zvanično da potvrdi identitet uhapšenog.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svaka treća žena žrtva nasilja

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2009, 20:45

Svaka druga žena u Srbiji je žrtva psihičkog, a svaka treća fizičkog nasilja u porodici, saopštio je  ministar socijalne politike Rasim Ljajić. On je najavio donošenje novog zakonskog okvira kojim bi se ta "crna statistika" smanjila. "Skoro da nema opštine u Srbiji u kojoj nije evidentiran...

Nastavak na Radio 021...

Svaka treća žena žrtva nasilja

Izvor: Poslovna žena, 19.Sep.2009

Svaka druga žena u Srbiji je žrtva psihičkog, a svaka treća fizičkog nasilja u porodici, saopštio je  ministar socijalne politike Rasim Ljajić. On je najavio donošenje novog zakonskog okvira kojim bi se ta "crna statistika" smanjila."Skoro da nema opštine u Srbiji u kojoj ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.