Vaspitačica u Prokuplju pozitivna na koronu, izolovana dva mališana i koleginica

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2020, 12:36

Vaspitačica u Prokuplju pozitivna na koronu, izolovana dva mališana i koleginica

Iako je vaspitačica Predškolske ustanove "Neven" u Prokuplju radila samo jedan dan pre nego što je saznala da je pozitivna na virus korona, nadležni u ovoj ustanovi kažu da su preduzete sve mere i svi kontakti su, uključujući i dva mališana, polaznika ustanove, izolovani. U nadležnoj Školskoj upravi u Nišu ističu da su upoznati sa situacijom, da je sve pod kontrolom, da je vaspitačica nosila svu zaštitnu opremu i da za sada nema bojazni da će se infekcija proširiti na ostali deo kolektiva.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaspitačica u Prokuplju obolela od korone, dvoje dece u izolaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020

U Predškolskoj ustanovi "Neven" u Prokuplju jedna vaspitačica pozitivna je na virus korona, a kako je pre nego što je utvrđeno da je pozitivna radila sa dvoje mališana i još jednom koleginicom, i oni su iz predostrožnosti izolovani...Vaspitačica je radila samo jedan dan pre nego što je saznala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.