Preminula i beba nakon udesa kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula i beba nakon udesa kod Prokuplja

Uprkos naporima lekara niškog Kliničkog centra, jutros u 8 sati je umrla beba koja je rođena nakon udesa kraj Prokuplja u kojem je njena majka teško povređena i potom podlegla povredama.

Kako objašnjavaju u Kliničkom centru, beba koja je juče nakon rođenja iz prokupačke bolnice prebačena u Niš bila je u jako lošem stanju. Kažu i da je sve vreme dok su je dovozili bila reanimirana i da je srčani ritam >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uspostavljen nakon prijema na Dečiju kliniku.

Noćas su je na intenzivnoj nezi Dečije interne klinike ponovo reanimirali od ponoći pa sve do jutra, ali je nažalost beba podlegla povredama i preminula jutros u 8 sati - kažu u Kliničkom.

Podsetimo, u sudaru dva automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja juče oko 11 sati teško je povređena trudnica 33-godišnja žena koja je bila u devetom mesecu trudnoće. Lekari su je u prokupačkoj bolnici porodili, a potom i nju i bebu hitno prebacili u niški Klinički centar. Obe su bile životno ugrožene, a uprkos naporima lekara porodilja je preminula sinoć oko 18 sati.

Nesreća se, kako su rekli iz policije, dogodila kada je "mercedes" u krivini prešao u suprotnu traku i udario u "sitroen" u kojem na mestu suvozača bila trudnica.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.