Sudar kod Pokuplja: Preminula porodilja, beba kritično

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kod Pokuplja: Preminula porodilja, beba kritično

Porodilja S.B. koja je teško povređena jutros u udesu kod Prokuplja, preminula je u 18 časova u kliničkom centru u Nišu

Lekari su pokušali da je polučasovnom reanimacijom vrate u život, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa.

Njena tek rođena beba, koja je došla na svet carskim rezom odmah posle sudara, i dalje se nalazi u teškom stanju na Dečjoj internoj klinici u Nišu.

Vitalne funkcije bebe su trenutno stabilne, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je ona i dalje u teškom stanju i životno je ugrožena. Beba se nalazi priključena na aparatima za održavanje života.

Kako je saopštio MUP, do nezgode je došlo kada je vozilo marke "Mercedes" nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivIne prešlo na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom "Citroen" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica. U MUP-u kažu da je do sudara vozila došlo oko 11.15 sati.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Preminula žena koja je porođena nakon udesa, beba u teškom stanju

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2018

Trudnica S.B. koja je teško povređena jutros u udesu kod Prokuplja, preminula je u 18 časova u Kliničkom centru u Nišu, uprkos naporima lekara da joj spasu život...Kako prenosi "Blic", lekari su pokušali da je polučasovnom reanimacijom vrate u život, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.