Izvor: Beta, 29.Avg.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula porodilja teško povredjena u udesu kod Prokuplja

Porodilja S.B. koja je danas teško povredjena u udesu kod Prokuplja, preminula je u Kliničkom centru u Nišu, dok je njena beba i dalje u teškom stanju."Reanimacija je trajala pola sata i lekari su učinili sve kako bi spasili pacijentkinju, ali je preminula oko 18 časova usled teških povreda unutrašnjih organa", kazali su agenciji Beta u Kliničkom centru Niš.Prema rečima nadležnih u toj zdravstvenoj ustanovi, beba tragično nastradale S.B. i dalje se nalazi u teškom stanju, ali je stabilnih životnih funkcija.Porodilja S.B. i njena beba teško su povredjene u saobraćajnoj nesreći koja se oko 11 časova dogodila na putu ka Prokuplju, u selu Gornja Stražava.Vozilo marke "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivne prešlo je na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom "citroen" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila S.B.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Preminula porodilja povređena u udesu, beba u teškom stanju

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018

Porodilja S.B. koja je danas teško povređena u udesu kod Prokuplja, preminula je u Kliničkom centru u Nišu, dok je njena beba i dalje u teškom stanju..."Reanimacija je trajala pola sata i lekari su učinili sve kako bi spasili pacijentkinju, ali je preminula oko 18 časova usled teških povreda...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.