Preminula porodilja teško povređena u udesu, beba životno ugrožena

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula porodilja teško povređena u udesu, beba životno ugrožena

Porodilja S.B. koja je teško povređena u udesu kod Prokuplja, preminula je  danas u 18 časova u Kliničkom centru u Nišu.

Reanimacija je trajala pola sata i lekari su učinili sve kako bi spasili pacijentkinju, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa„, kazali su u Kliničkom centru.

Prema rečima nadležnih u KC Niš, beba tragično nastradale S.B. i dalje se nalazi u teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << stanju, ali je stabilnih životnih funkcija. 

Porodilja S.B. i njena beba teško su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila na putu ka Prokuplju, u selu Gornja Stražava.

Vozilo marke „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivne prešlo je na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom „citroen“ prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica.

Nesrećno nastradala S.B. bila je u devetom mesecu trudnoće, tako da su lekari morali hitno da je porode na Ginekološko-akušerskoj klinici. 

Zbog težine povreda ona je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, a njena beba zbrinuta je na Klinici za dečje interne bolesti.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Preminula porodilja teško povredjena u udesu kod Prokuplja

Izvor: Beta, 29.Avg.2018

Porodilja S.B. koja je danas teško povredjena u udesu kod Prokuplja, preminula je u Kliničkom centru u Nišu, dok je njena beba i dalje u teškom stanju."Reanimacija je trajala pola sata i lekari su učinili sve kako bi spasili pacijentkinju, ali je preminula oko 18 časova usled teških povreda unutrašnjih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.